kaikki kategoriat
EN

yhtiön uutiset

Etusivu> Uutiset > yhtiön uutiset

Yhteystiedot

0086 13407313242

0086 73186394561

[sähköposti suojattu]

No.804, 2nd Building, No.68 Luositang Road, Changsha Economic and Technological Development Zone, Changsha City, Hunanin maakunta, Kiinan PR 410100

Changsha TENCAN osallistui PM China 2016 -näyttelyyn

Aika: 2016-05-06 Osumat: 11

29. huhtikuuta 9. Shanghain kansainvälinen jauhemetallurgia- ja sementtikarbidi- ja keramiikkanäyttely, joka pidettiin Shanghain Kiinan Everbrightin kongressi- ja messukeskuksessa, päättyi onnistuneesti. Me, Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd, osallistuimme näyttelyyn.

PM Shanghai -näyttely on yksi Kiinan suurimmista ja tunnetuimmista kovametalli- ja keramiikkamateriaalinäyttelyistä. Osa tuotteistamme, kuten läpinäkyvä hansikaslokero (akryylihansikaslokero), supermini planeettakuulamylly hansikaslokeroon, laboratoriorullamylly ja kosketusnäytöllinen planetaarinen kuulamylly, olivat esillä näyttelyssä, joka oli houkutellut paljon vierailijoita kotimaisista ja ulkomailla. He kokoontuivat osastolle katsomaan, neuvottelemaan tai keskustelemaan ja esittivät paljon kysymyksiä laboratorionäytteiden jauhamisesta, sekoittamisesta ja hajotuksesta, joita he kohtasivat päivittäisessä kokeessaan.

Shanghai PM -näyttely on hedelmällinen matka, jossa saimme enemmän huomiota ja painopisteitä sekä paljon neuvoja ja odotuksia loppuasiakkailta ja jälleenmyyjiltä näyttelyn aikana. Olemme varmoja, että näyttely auttaa meitä kehittämään ja päivittämään edistyneempää laboratoriojauheteknologiaa ja ratkaisuja laboratorionäytteiden valmistukseen tulevaisuudessa.

1

2

3